30. august - 3. september 2023
Bli med på en kulinarisk kursreise som starter i Sømna og går videre til Trøndelag og Jämtland i Sverige. Gode matopplevelser og smak av lokale råvarer står i fokus på denne turen.
Dette er kurset for deg som liker god mat og er nysgjerrig på hva vi og vårt naboland kan by på av lokalproduserte produkter og smaker.
Dette er kurset for deg som liker god mat og er nysgjerrig på hva vi og vårt naboland kan by på av lokalproduserte produkter og smaker.
Påmeldingsfrist: 19. mai
Pris pr. pers. i dobbeltrom: kr. 8.600,-
Forkurs i Sømna inkl. middag. Overnatting, måltider, aktiviteter og all transport iht. program. Reiseledere fra NNPS som er tilgjengelig under hele reisen.
Enkeltromstillegg: kr. 1.350,-
Hos NNPS står læring, trygghet og trivsel i fokus.
Vi ønsker å skape en ramme rundt våre reiser som gir hver enkelt deltaker en følelse av tilhørighet. Selv om du reiser alene, er du aldri alene sammen med oss - dersom du ikke selv ønsker det.
Vi møtes her på skolen og reiser sammen ut på turen. Før vi reiser har vi forelesninger og sosialt samvær for å bli bedre kjent med reisemålet og hverandre. Målet er å gi interessant og nyttig kunnskap om reisemålet, praktiske forhold på reisen, og å bli en sammenspleiset og god gruppe før vi reiser. Måltider og hygge er også viktig for oss, noe som gir en god start på reisen.
Vi ønsker å skape en ramme rundt våre reiser som gir hver enkelt deltaker en følelse av tilhørighet. Selv om du reiser alene, er du aldri alene sammen med oss - dersom du ikke selv ønsker det.
Vi møtes her på skolen og reiser sammen ut på turen. Før vi reiser har vi forelesninger og sosialt samvær for å bli bedre kjent med reisemålet og hverandre. Målet er å gi interessant og nyttig kunnskap om reisemålet, praktiske forhold på reisen, og å bli en sammenspleiset og god gruppe før vi reiser. Måltider og hygge er også viktig for oss, noe som gir en god start på reisen.
Kursinnhold
Matopplevelsen starter på Sømna, før vi via Inderøy i Trøndelag reiser til Åre og Östersund i Sverige. Vi skal bo godt, nyte hyggelige måltider sammen og besøke lokale virksomheter som har spesialisert seg på mat, søtsaker, drikker og andre lokalproduserte produkter. Vi tilbyr byguiding i Östersund og vi har satt av tid til å gjøre litt på egen hånd både i Åre og i Östersund.
Matopplevelsen starter på Sømna, før vi via Inderøy i Trøndelag reiser til Åre og Östersund i Sverige. Vi skal bo godt, nyte hyggelige måltider sammen og besøke lokale virksomheter som har spesialisert seg på mat, søtsaker, drikker og andre lokalproduserte produkter. Vi tilbyr byguiding i Östersund og vi har satt av tid til å gjøre litt på egen hånd både i Åre og i Östersund.
Praktisk informasjon
Ha med klær til reise, middager og gåtur. Klær etter vær er viktig, så sjekk værmeldingen og pakk slik at du er forberedt på det meste.
Mineralvann og alkoholholdige drikker til måltidene må den enkelte deltager betale selv.
Ha med klær til reise, middager og gåtur. Klær etter vær er viktig, så sjekk værmeldingen og pakk slik at du er forberedt på det meste.
Mineralvann og alkoholholdige drikker til måltidene må den enkelte deltager betale selv.
Kurslærer
Karl Erik Rørmark er utdannet kokk og har hatt en rekke kurs for
NNPS i samarbeid med Sømna Go´matlag med flotte tilbakemeldinger.
Karl Erik Rørmark er utdannet kokk og har hatt en rekke kurs for
NNPS i samarbeid med Sømna Go´matlag med flotte tilbakemeldinger.
Målgruppe
Alle over 16 som setter pris på god mat, som ønsker en reiseopplevelse som gir mer kunnskap om lokalmat og produksjon av lokalmat- og drikke.
Alle over 16 som setter pris på god mat, som ønsker en reiseopplevelse som gir mer kunnskap om lokalmat og produksjon av lokalmat- og drikke.