9. - 10. november 2024
Påmeldingsfrist:
|
18. oktober 2024
|
Kurslokale:
|
Skolekjøkkenet v/Vik skole, Sømna.
|
Kurspris:
|
kr. 900,-
|
Inkluderer smaksprøver fra baksten, kaffepauser og lunsj begge dager.
Faktura sendes etter endt kurs.
Kursinnhold og programUnder dette kurset vil du få gode oppskrifter, veiledning, tips og triks for et vellykket bakeresultat med glutenfrie alternativer!
Hovedfokuset ligger på gjærbakst som brød og rundstykker, men vi inkluderer lefse og litt julebakst også. Under kurset vil det også være god tid til spørsmål og dialog for å snakke sammen om utfordringer og muligheter. Lørdag 9. november kl. 10.00 – ca. 15.00. Kurset starter med en teoretisk del før vi går over til baking. Søndag 10. november kl. 10.00 – ca. 15.00. Lunsj, kaffepauser og bakst er inkludert begge dager. Dette lager vi sammen underveis. Om noen har barn i nærområdet er de velkommen til å spise lunsj sammen med oss disse dagene. KurslærerHeidi Anita Mathisen, er bakeleder i Cøliakiforeningen.
Heidi har to barn med cøliaki, og har siden 2010 vært engasjert innen glutenfritt kosthold. Hun har etter hvert tatt en hel rekke kurs og spesialisert seg på glutenfri bakst, velsmakende matpakker, gode kaker og flotte alternativ til glutenallergikere. Hun brenner for å hjelpe andre foreldre som er i den situasjonen hun en gang sto i, og har vært bakeleder i cøliakiforeningen siden 2014. Heidi har etter hvert blitt en erfaren kurslærer og får de beste tilbakemeldingene på sine kurs! Praktisk InformasjonKurslokale: Skolekjøkkenet v/Vik skole, Sømna.
Kurstid: Lørdag, 9. november kl. 10-15 og søndag, 10. november kl. 10-15 Ta med: Forkle og innesko og gjerne kjevle hvis du har. MålgruppeAlle over 16 år som vil lære å lykkes med glutenfri bakst.
|
Bo og spise
Våre lokaler er i samme bygg som Sømna Kro & Gjestegård, hvor vi bestiller overnatting og måltider til en fordelaktig pris for våre kursdeltakere. Trenger du overnatting bestilles dette i samme skjema som kurspåmeldingen.
Vi har samme priser på enkelt- og dobbeltrom. Overnatting og måltider faktureres sammen med kursavgiften etter kursslutt. 1 døgn m/frokost: kr. 549,- pr. pers. 1 døgn m/full pensjon: kr. 971,- pr. pers. 2 døgn m/ full pensjon: kr. 1 660,- pr. pers. Bor du privat og kun ønsker å bestille enkeltmåltider har vi følgende priser: Lunsj: kr. 191,- pr. pers. Middag m/dessert: kr. 231,- pr. pers. |
Om Nordnorsk Pensjonistskole
Nordnorsk Pensjonistskole (NNPS) har over 35 års erfaring i å gi mennesker kunnskap, gode opplevelser og tilhørighet! Vi arrangerer kurs og reisekurs på tvers av alder og ulikheter. Våre lærere og forelesere har høy kompetanse. Hos oss står alltid læring, trygghet og trivsel i fokus!
Vi arrangerer kurs både lokalt og eksternt, slik som dette kurset. Kommer du til Sømna på kurs vil du møte ett eller flere av disse blide fjesene. Velkommen til oss! |